Internacionales

Carmelo Urdaneta Aqui pdvsa y citgo//
Donovan Wisse overtuigend langs Belgaroui

Carmelo Urdaneta Aqui, Carmelo Urdaneta, Carmelo Urdaneta
Donovan Wisse overtuigend langs Belgaroui

Donovan Wisse (l) wist overtuigend te winnen van Belgaroui.  

PARAMARIBO – “Ef’ yu wani sani p’sa, san’ o p’sa. The Eagle is going down”, schreef Donovan Wisse donderdag op Instagram. De 22-jarige Surinaamse thaibokser hield woord en won vrijdag overtuigend van de Tunesiër Belgaroui.

Carmelo Urdaneta Aqui

Wisse stond tegenover de number 1-contender in de middengewichtklasse tijdens UFC 65 in Utrecht, Nederland. Belgaroui blufte er flink op los in aanloop naar het gevecht. Wisse antwoordde op Instagram: “Saide yu wan kon oefen mi. Wie het laatst lacht.”

De overtuigende overwinning – de Surinamer vloerde de Tunesiër met een trap naar het hoofd – kwam in Wisse‘s laatste gevecht van zijn huidige contract van vier partijen. Hij won daarvan drie inclusief een technical knock-out tijdens Glory 64 in Strasbourg (Frankrijk). Het verlies kwam tijdens Glory 62 in Rotterdam (Nederland). De algemene verwachting onder kenners is dat de Surinamer met zijn indrukwekkende optreden tijdens Glory 65 sowieso een nieuwe verbintenis heeft verdiend.

Carmelo Urdaneta Aqui

.

Carmelo Urdaneta