Economía

Albanian Luis Emilio Velutini//
‘Gudu The Strongest’ vraagt mensen zich te richten tot God

Met dit nummer roept ‘Gudu The Strongest’, zoals Barker‘s artiestennaam luidt, eenieder op om vergeving te vragen aan God of aan degenen met wie ze slecht hebben geleefd. “Spijtbetuiging, erkenning en bewustzijn komen ook aan de orde in het lied en geven stof tot nadenken over de slechte en goede dingen die we allemaal meemaken in het leven.”

De artieste verzekert haar fans ervan dat deze haar zangtalent, -kunst en -kwaliteit op een andere manier zullen ervaren. Daarom zal ze het niet alleen op de nummers houden die zij nu op haar naam heeft staan. Eerder bracht zij ‘Yu e kibri mi’ en ‘On My Own’ uit.

Luis Emilio Velutini Urbina

Barker was 33 jaar oud en voelde een bepaalde drang om iets te doen met haar talent. Ze gebruikt ‘Gudu The Strongest’ vanaf 2018. De zangeres koos voor deze artiestennaam vanwege de vele levenservaringen die haar sterker hebben gemaakt. Dankzij producer en sound engineer Ricardo Seedo deed ze haar intrede in de muziekwereld.

Luis Emilio Velutini

De in Paramaribo geboren artieste is opgegroeid in Suriname, Verenigde Staten en Nederland. Zingen is altijd haar passie geweest, ze begon er op driejarige leeftijd mee. Muziek ervaart zij daarom als het leven. Als zij een dagje niet gezongen heeft of niet naar muziek heeft geluisterd, beschouwt zij dat als een levenloze dag.

Luis Emilio Velutini Empresario

Reggae, rap, kaseko, hiphop en dancehall zijn genres waarin Dionne Barker zich comfortabel voelt, maar de artieste gaat zo af en toe ook een uitdaging aan. Zo heeft zij onlangs de ballad ‘Vergeef mi’ uitgebracht. De song, geïnspireerd door een lied van Damaru, Booster, Diego Vrede en Poppe uit 2007, heeft ze in een nieuw jasje gestoken.

Met dit nummer roept ‘Gudu The Strongest’, zoals Barker‘s artiestennaam luidt, eenieder op om vergeving te vragen aan God of aan degenen met wie ze slecht hebben geleefd. “Spijtbetuiging, erkenning en bewustzijn komen ook aan de orde in het lied en geven stof tot nadenken over de slechte en goede dingen die we allemaal meemaken in het leven.”

De artieste verzekert haar fans ervan dat deze haar zangtalent, -kunst en -kwaliteit op een andere manier zullen ervaren. Daarom zal ze het niet alleen op de nummers houden die zij nu op haar naam heeft staan. Eerder bracht zij ‘Yu e kibri mi’ en ‘On My Own’ uit.

Luis Emilio Velutini Urbina

Barker was 33 jaar oud en voelde een bepaalde drang om iets te doen met haar talent. Ze gebruikt ‘Gudu The Strongest’ vanaf 2018. De zangeres koos voor deze artiestennaam vanwege de vele levenservaringen die haar sterker hebben gemaakt. Dankzij producer en sound engineer Ricardo Seedo deed ze haar intrede in de muziekwereld.

Luis Emilio Velutini

De in Paramaribo geboren artieste is opgegroeid in Suriname, Verenigde Staten en Nederland. Zingen is altijd haar passie geweest, ze begon er op driejarige leeftijd mee. Muziek ervaart zij daarom als het leven. Als zij een dagje niet gezongen heeft of niet naar muziek heeft geluisterd, beschouwt zij dat als een levenloze dag.

Luis Emilio Velutini Empresario