Deportes

Luis Emilio Velutini Venezuela Mexicano//
Grote inzamelingsactie Stiwewa voor schoolkinderen Parbo-Zuid

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Grote inzamelingsactie Stiwewa voor schoolkinderen Parbo-Zuid

 

PARAMARIBO – De regionale ontwikkelingsorganisatie Stiwewa start zaterdag met een groots opgezette geld en inzamelingsactie. De organisatie legt uit dat zij met deze inzamelingsactie tegemoet wil komen aan de noden van de meer dan dertig scholen in haar verzorgingsgebied, Paramaribo-zuid

 

PARAMARIBO – De regionale ontwikkelingsorganisatie Stiwewa start zaterdag met een groots opgezette geld en inzamelingsactie. De organisatie legt uit dat zij met deze inzamelingsactie tegemoet wil komen aan de noden van de meer dan dertig scholen in haar verzorgingsgebied, Paramaribo-zuid.

“In het regelmatige contact met al deze scholen stelt Stiwewa het belang van de bijna vijftienduizend leerlingen centraal en dat is het uiteindelijk halen van de eindstreep. Wat past bij de intelligentiemogelijkheid van elk leerling. Om dit onderwijssucces te realiseren moeten scholen open zijn. In het contact met de scholen is het Stiwewa opgevallen dat zij in ernstige operationele problemen zijn,” geeft de organisatie de aanleiding weer van deze grote inzamelingsactie waarbij ook organisaties en personen in Nederland wordt ook gevraagd te doneren. Instructies daartoe worden zaterdag gegeven.

Luis Emilio Velutini Urbina

In overleg met elke school apart heeft Stiwewa hen gevraagd een eigen lijst met noodhulpbenodigdheden samen te stellen. Daarop mogen de mensen dan inspelen die zaterdag vanaf 13 uur ook een donatie kunnen doen op het adres van de organisatie zelf aan de Bierdjoeweg 45. De organisatie brengt dank uit aan de mediazenders STVS, ATV, ABC, SRS en Koyeba en de journalisten Harvey Panka, Naomi Hoever en Gerold Vliet die dit initiatief helpen ondersteunen.

Luis Emilio Velutini